Order & Verzendkosten

Orderbedrag 
Minimum orderbedrag is € 25,00 (exclusief verzendkosten). Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 
iconTransportkosten 
De transportkosten bedraagt in Nederland € 6,95 tot 10 kg. Is het gewicht van uw order boven de 10 kg wordt er € 13,25 in rekening gebracht. 
 
Vanaf € 55,00 versturen wij uw levering gratis. Deze gratis levering geldt alleen voor particulieren bestellingen met een afleveradres in Nederland.
 

Atelier OZO

005 OZO Dessertkaars

Flügel accessoires

Zeesterren 4371 68 4371 10

Betalen met:

ideal logo 

secure paypal logo

Bulk bestellingen

Wilt u een bestelling plaatsen en de bestelling bestaat uit 25 stuks of meer van één artikel dat brengen wij graag een offerte uit.
 
Wij kunnen u dan een aantrekkelijke korting aanbieden. U kunt hier een vrijblijvende offerte aanvragen.
 
Offerte aanvragen en/of levertijd
Gebruik het offerteaanvraagformulier om informatie op te vragen over de korting en levertijd voor grote bestellingen. Wij reageren zo snel mogelijk - uiterlijk de volgende werkdag - op de aanvraag. Voor het formulier kunt u hier klikken.

Handig om te weten 
 • Op zakelijke bestellingen (10 stuks of meer van hetzelfde artikel) vervalt het recht van retour.
 • We streven ernaar om alle artikelen in één keer af te leveren. Het kan echter voorkomen dat de bestelling in meerdere leveringen wordt bezorgd.
 • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd. Het is niet mogelijk om een bulkbestelling apart in te laten pakken.
 • Wanneer de bestelling meerdere exemplaren van één artikel bevat, kunnen wij de levertijd niet garanderen. De aangegeven levertijd op de website geldt bij bestelling van 1 - 6 exemplaar. Vraag voor meer informatie over de levertijd vrijblijvend een offerte aan.
 • Wanneer de gewenste artikelen binnen een actie op de website vallen, wordt automatisch de meest gunstige korting verleend.
 • Aan de bovenstaande kortingsrichtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds geplaatste bestellingen kan achteraf geen korting worden verwerkt.
Betalen op factuur
In de meeste gevallen bieden wij bedrijven de mogelijkheid tot betalen op factuur. Onze betalingstermijn is dan 14 dagen na factuurdatum.
 
In een aantal gevallen kunnen wij deze optie niet (direct) aanbieden. Dit kan voorkomen wanneer: 
 • Er rekeningen openstaan waarvan de betalingstermijn is overschreden.
 • Het afleveradres niet bekend is in combinatie met het opgegeven KvK-nummer.
 • Wanneer het niet mogelijk is om op factuur te betalen, wordt dit altijd vermeld bij het plaatsen van de bestelling. Voor een bestelling die geplaatst wordt vooraf een creditcheck uitgevoerd. Het kredietlimiet wordt bepaald op basis van verschillende factoren, waaronder: de bestuursvorm, de financiële sterkte van de organisatie, de sector waarin de organisatie actief is, de omvang, het risico en het betaalgedrag.
Herinneringskosten  
 • 1ste herinnering € 0,00
 • 2de herinnering € 12,50
 • 3de herinnering € 25,00

Candleight Specials

Discus b

Adres gegevens

Design Kaarsen
Cannenburg 78           
2135 CH Hoofddorp                 
 

Contact gegevens

Tel: 088 2400 499
E-mail: info@design-kaarsen.nl
              
 

Bank gegevens

IBAN: NL87ABNA0555671739
BIC: ABNANL2A 
 

 

Overige gegevens

KvK: 52743276 
BTW: NL 132495958B01