Order & Verzendkosten

Orderbedrag 
Minimum orderbedrag is € 25,00 (exclusief verzendkosten). Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 
iconTransportkosten 
De transportkosten bedraagt in Nederland € 6,95 tot 10 kg. Is het gewicht van uw order boven de 10 kg wordt er € 13,25 in rekening gebracht. 
 
Vanaf € 55,00 versturen wij uw levering gratis. Deze gratis levering geldt alleen voor particulieren bestellingen met een afleveradres in Nederland.
 

Atelier OZO

005 OZO Dessertkaars

Flügel accessoires

Zeesterren 4371 68 4371 10

Betalen met:

ideal logo 

secure paypal logo

Onze webwinkels

Naast Design Kaarsen hebben wij nog een aantal andere webwinkels. Op iedere winkel staat een mooi assortiment. 
 
 
Hier vindt u allerlei heerlijke delicatessen & mediterrane specialiteiten. Heerlijke producten uit de landen rond de Middellandse Zee. 
 
Alle producten komen uit het land van herkomst en worden gemaakt volgens origineel en authentiek recept. De ingrediënten die hiervoor gebruikt worden zijn met de grootste zorgvuldigheid gekweekt en verwerkt op een milieuvriendelijke manier. Ook hebben we een aassortiment van biologische producten voor u opgenomen.
 
Naast de delicatesse hebben we ook de gangbare mediterrane producten opgenomen zodat alles in één winkel te verkrijgen is. Hier hebben we ook een biologisch lijn opgenomen in ons assortiment. 
 
 
 
 
Op deze site vindt u allerlei producten voor Health & Beauty.
 
Heerlijke zeepjes zonder conserveringsmiddelen. Zeepjes in allerlei grappige vormen, kaarsen en nog allerlei andere leuke artikelen. 
 
Tevens hebben wij in ons assortiment een mooie cosmeticalijn opgenomen - Lavylites. Deze producten zijn 100% natuurlijk. Meer dan 300 geneeskrachtige platen, helende stenen, schussslerzout, homeopathie en edelmetalen. Dit alles is ontwikkelijk door de internationale medicijnwetenschapper Tibor Jakabovics. De producten van Lavylites hebben een ongelofelijke goede uitwerking op onze gezondheid.
 
 
 
Wij willen graag de beste zijn!
Ricca Clean biedt - met onze de keuze voor de ProfiBright productenlijn - een reëel alternatief voor alles wat er in de markt te koop is. Ons uitgangspunt is dat we het maximale willen bereiken op het gebied van reinigen in combinatie met een uitermate verantwoordelijk gedrag ten opzichte van het milieu en onze aarde. Samen met u nemen wij verantwoordelijkheid voor de leefbaarheid op onze planeet. Daar zetten wij ons elke dag voor in!
 
Maar het gaat om schoonmaken!
Wij zijn elke keer weer trots als wij een demonstratie mogen geven en het resultaat leidt zichtbaar tot blije gezichten. Daar gaat het tenslotte om. Omdat wij met 100% biologisch afbreekbare producten werken, die ook nog eens doen wat ze beloven, weten we een beleving te creëren waardoor schoonmaken weer leuk wordt. Het door ons geleverde kwaliteitsconcentraat geeft u de garantie dat u bij ons méér waar voor uw geld krijgt.
 
Vertrouwen is iets wat je opbouwt!
Alleen als u ons uitprobeert, zult u ontdekken dat wij stipt en exact leveren volgens de afgesproken condities. Daarnaast zijn wij glashelder bij de formuliering van onze algemene voorwaarden en de leveringsvoorwaarden. U krijgt het beste op het gebied van reinigingsmiddelen. In de praktijk zult u ervaren dat wij op de juiste momenten heel flexibel kunnen zijn in onze manier van werken. Wij zijn er tenslotte voor u! Service is alles!
 
Bij de samenstelling van ons assortiment is zeer bewust gekozen voor reinigingsmiddelen die, naast dat deze een optimale prijs / kwaliteits- verhouding hebben, voldoen aan alle eisen op het gebied van duurzame productie en biologische afbreekbaarheid. De producten van ProfiBright zijn 100% biologisch afbreekbaar en 100% Dutch Made!
 
Onze producten zijn zowel geschikt voor bedrijven als voor particulieren. 

 

Candleight Specials

Discus b

Partnerships

Mediterrane-Specialiteiten.jpgPhotorin.jpgProfiBright.jpgQuerino.jpgRicca-Clean.jpgRicca.jpgSaponi.jpg

Adres gegevens

Design Kaarsen
Cannenburg 78           
2135 CH Hoofddorp                 
 

Contact gegevens

Tel: 088 2400 499
E-mail: info@design-kaarsen.nl
              
 

Bank gegevens

IBAN: NL87ABNA0555671739
BIC: ABNANL2A 
 

 

Overige gegevens

KvK: 52743276 
BTW: NL 132495958B01