Order & Verzendkosten

Orderbedrag 
Minimum orderbedrag is € 25,00 (exclusief verzendkosten). Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
 
iconTransportkosten 
De transportkosten bedraagt in Nederland € 6,95 tot 10 kg. Is het gewicht van uw order boven de 10 kg wordt er € 13,25 in rekening gebracht. 
 
Vanaf € 55,00 versturen wij uw levering gratis. Deze gratis levering geldt alleen voor particulieren bestellingen met een afleveradres in Nederland.
 

Atelier OZO

005 OZO Dessertkaars

Flügel accessoires

Zeesterren 4371 68 4371 10

Betalen met:

ideal logo 

secure paypal logo

Over ons

De oorsprong van Design Kaarsen is voortgevloeid uit Saponi. Omdat we tijdens beurzen heel veel mooie en aparte kaarsen tegen kwamen hebben we besloten om hiervoor een aparte webwinkel aan te wijden. U zult zien dat het de moeite waard is.
 
Calisto 68U vindt hier allerlei mooie en aparte kaarsen. Behalve mooi zijn de meeste kaarsen ook heel exclusief.
 
De exclusieve kaarsen kunt u vinden onder de lijn van de firma Flügel uit Duitsland. Deze kaarsen worden met de hand gemaakt en hierdoor is géén één kaars identiek, ook al komen ze uit dezelfde lijn.
 
Flügel heeft diverse kaarsen gemaakt voor de verschillende seizoenen in het jaar. Eigenlijk zijn deze kaarsen te mooi om te branden. Maar dat is natuurlijk aan u op te bepalen. Naast kaarsen biedt het merk Flügel ook een leuk assortiment aan zeer aparte asseccoires zoals schalen, beeldjes en andere leuke hebbedingetjes.4382 Engeltjes
 
Naast de kaarsen van Flügel hebben wij ook de kaarsen van Candlelight Specials opgenomen. Hier vind u een breed assortiment in verschillende soorten kaarsen. We hebben kaarsen in de vorm van een steen, maar ook tekstkaarsen, pyramide kaarsen, windlichten en kaarsen voor in de tuin.
 
Daarnaast vinden wij, Design Kaarsen, het ook belangrijk dat nieuwe ontwerpers ook een extra mogelijkheid krijgen om hun prodcuten te verkopen. Daarom hebben wij een zeer mooie kaart in het assortiment opgenomen van Puik Art: de 'Candela'. Een zeer mooie kaars die behalve kaars ook de functie heeft gekregen van kandelaar.  
 
008 babyEn in 2013 hebben wij ook de kaarsen van Atelier OZO aan ons assortiment toegevoegd. Dit zijn kaarsen die gemaakt worden van de restanten van kaarsen uit kerken. Behalve dat dit milieuvriendelijk is, zijn het ook nog een kaarsen met een boodschap. Deze kaarsen zijn niet al te ingewikkeld maar daardoor hebben ze een hele mooie uitstraling gekregen.

Atelier OZO biedt naast het standaard assortiment ook de mogelijkheid om kaarsen te maken in een door u gewenste kleur. Wilt u hierover meer over weten reageer dan via onze contactpagina en wij kunnen u dan daarover alles vertellen. 
 
De kaarsen zijn zeer geschikt om cadeau te doen, aan uzelf of voor een dierbare. Voor een ieder wat wils en natuurlijk ook voor elke portemonnee is er wel wat leuks bij ons te vinden. Het is mogelijk om de kaarsen door ons te laten inpakken. 
 
Wij bezorgen uw pakketje thuis of op uw werk. Geef het aan ons door en wij zullen er voor zorgen dat het op de juiste plaats wordt afgeleverd. Grado 43
 
Bij vragen over de producten of uw bestelling kunt u mailen naar info@design-kaarsen.nl en wij helpen u graag verder. Maar u kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken onder nummer 088 2400 499.
 
Wij wensen u alvast veel plezier met een van onze producten! 
 
Team Design Kaarsen. 
 
Levering buiten Nederland behoren ook tot onze mogelijkheid. 

 

Candleight Specials

Discus b

Partnerships

Mediterrane-Specialiteiten.jpgPhotorin.jpgProfiBright.jpgQuerino.jpgRicca-Clean.jpgRicca.jpgSaponi.jpg

Adres gegevens

Design Kaarsen
Cannenburg 78           
2135 CH Hoofddorp                 
 

Contact gegevens

Tel: 088 2400 499
E-mail: info@design-kaarsen.nl
              
 

Bank gegevens

IBAN: NL87ABNA0555671739
BIC: ABNANL2A 
 

 

Overige gegevens

KvK: 52743276 
BTW: NL 132495958B01